We are Flexeeders.

Noun
/flƸksEk’si:d/

A person who works at Total-e.
fast-moving; discreet; creative; attention to detail;
flexible mindset; turns ideas into reality; exceeds expectations;
flexible exceeder; makes you succeed.

Wij streven er naar om verwachtingen te overtreffen. Van alles en iedereen. Zelfs die van de meest ervaren event professional. Geef ons de kans om jou omver te blazen met onze manier van werken.

Idee voor jouw droomevenement? Wij denken mee. Concept op punt? Wij voeren het uit! Materiaal nodig? Wij hebben het! Van concept, uitvoering tot verhuur, wij ontzorgen je! Ons team is een explosie van creativiteit en flexibiliteit. Klaar om de lat hoger te leggen.

Be inspired

We’re flexible

Flexible is our middle name. Wij schakelen vlot tussen al onze disciplines. Of je nu enkel materiaal wil huren of je totaalproject aan ons toevertrouwt: het kan. We kneden elke project naar operationele en financiële haalbaarheid. Wij hechten belang aan langetermijnsrelaties en gaan tot het uiterste om je event te doen slagen.

We’re creative

Creativiteit zit in ons DNA. Letterlijk. Wij denken zonder creatieve limieten, en met het oog op een technische haalbaarheid. Wij blijven ons gamma vernieuwen of maken meubilair en eye catchers op maat.

Met onze jarenlange ervaring in alle mogelijke soorten evenementen, mag je bij ons altijd net dat tikkeltje meer verwachten.

We’re you

Total-e vormt het verlengde van jou, je eventbureau, je eventlocatie, je cateringbedrijf,…. We respecteren de relatie tussen jou en de eindklant voor de volle 100%. Met onze unieke combinatie van materialen en diensten, schakel je ons in waar nodig. 

Our business is turning ideas into reality, inspiring our clients and do the usual in an unusal way. We are flexibe exceeders. We make you succeed.

Inspiration
How
Q?

Burning Questions?

Wedden dat wij je kunnen verder helpen?