Back to overview

Interior Designer

Job description

Om onze klanten (event professionals) bij te staan in het verkoopstraject naar de eindklant (multinationals, kmo’s…) bezorgen wij hen een uitgewerkt 3D beeld of render om het totaalconcept te kunnen verkopen. Droomt jouw rechter hersenhelft van interieurvormgeving, design, concepten, 3D renders, SketchUp,… Matcht onze mindset “we don’t follow trends, we create them” bij jou? Dan ben jij de geschikte persoon. Kan jouw linker hersenhelft die creativiteit ook omzetten in een technisch haalbaar plan? Dan is dat meer dan een pluspunt!

Je volgt de instructies van onze account managers om het plan in te tekenen in de juiste sfeer maar doet er eveneens je eigen creative “ding” mee. Bij Total-e kom je terecht in een team van interieur architecten en grafisch vormgevers, samen zorgen jullie voor een overtreffend eindresultaat.

Total-e zorgt voor een stabiele werksfeer met respect voor vrije tijd, maar latere uren schrikken jou niet af en je stelt je flexibel op. Hiervoor krijg je een team super leuke collega’s, uitdagende projecten & een eerlijke verloning.

Is dit jouw droomjob? Mail dan snel je CV, motivatie & portfolio naar jobs@total-e.com