Total-e takes over Exporent

Welcome to our family!

Exporent was jaren lang een van de grootste nationale spelers op het gebied van inrichting en verhuur van meubilair voor beurzen en evenementen. Dankzij een enorm groot aanbod aan materialen waren zij vaste partner op tal van grote evenementen: festivals, beurzen, productvoorstellingen, seminaries en congressen. Net als Total-e richt Exporent zich enkel op professionele markt. Exporent was een gevestigde waarde door een zeer divers gamma, onderscheidende collecties en grote aantallen.

De druk om het aanbod constant te vernieuwen, trends te volgen én de voortdurende prijzenslag is een enorme uitdaging in de sector. Een combinatie van deze factoren betekende na 28 jaar helaas het einde van het levenswerk van Stan Taeymans en Els Van Bouwel. Tegelijk start er een nieuw avontuur voor beide bedrijven.

De synergie tussen Exporent en Total-e werd al snel duidelijk tijdens een verkennend gesprek. Uitbreiding van het gamma, 28 jaar ervaring in de sector, creativiteit en mensen met passie voor het vak, zijn de ingrediënten van de integratie van Exporent onder Total-e. Net zoals ons zette ook Exporent maximaal in op een goede relatie met de klant. De bestaande klanten van Exporent kunnen dus blijven rekenen op dezelfde professionale service van voor de overname.

Kortom, de productlijn van Total-e zal flink uitbreiden, terwijl de “nieuwe klanten” kunnen kennismaken met Total-e als totaalleverancier. Op dit moment zijn we bezig met de integratie van de nieuwe productlijnen, de collecties en het personeel. Stan Taeymans, voormalig eigenaar van Exporent, en account/interieur designer Lynn blijven de gekende contactpersonen in de nieuwe omgeving.

Lees het volledige interview met Jeroen, Stan & Dirk in Mice Magazine.

 

Back to overview