We are here to support your safe re-opening!

Dat we de zomerfestivals en events enorm gaan missen is een feit. We zijn leverancier van materialen en diensten voor events maar leveren daarnaast ook signalisatie en printing voor tal van andere bedrijven. Daarom creëren we een spin-off – STAY ALERT – om de heropstart van bedrijven, winkels en bijeenkomsten te ondersteunen. De maatregelen om onszelf en anderen te beschermen, zullen immers een grote impact hebben op de organisatie van events

Met onze nieuwe spin-off Stay Alert gaan we nog een stap verder. Stay Alert wil de heropstart van de economie, het dagelijks leven en bijeenkomsten ondersteunen. Hoe? Met vijf uitgekiende productgamma’s die de veiligheid van iedereen garanderen.

  1. Stay Cool voert real-time temperatuurmetingen uit, geeft instructies en bevat desinfecterende gel voor aan de ingang van een ruimte. 
  2. Stay Clean omvat pop-up oplossingen om handen te wassen en te desinfecteren. 
  3. Stay Informed is een breed gamma van informatiedragers om gasten, klanten en medewerkers aan te moedigen om de richtlijnen op te volgen. 
  4. Stay Seated helpt een ruimte tijdelijk in te richten om afstand te bewaren. 
  5. Stay Connected is een gezellige pop-up unit om buiten de muren van bijvoorbeeld een woonzorgcentrum ontmoetingen te organiseren. De visitor room kan zelfs met een klein terras uitgerust worden. 

Bekijk het volledige gamma op: www.stayalert.be

Kortom, met de Stay Alert-oplossingen kunnen ondernemingen efficiënt heropstarten en events organiseren die voldoen aan de opgelegde veiligheidsvoorwaarden. We zijn het gewoon om tijdelijke installaties te bouwen, looplijnen in kaart te brengen, wachtrijen in te richten en informatie te verspreiden. Allemaal zaken die bij een heropstart onder voorwaarden nodig zullen zijn. Daarom willen we met Stay Alert onze expertise inzetten om de heropstart van de verschillende sectoren mee te ondersteunen. Samen met de heropstart van het dagelijkse leven waarin we ons opnieuw veilig kunnen voelen.

 

Back to overview