We realize

The support for your event We realize

Onze creatieve input heb je niet meer nodig want je klant is al overtuigd van het concept. Dan zetten wij intern alles in werking om jouw evenement te realiseren binnen het afgelijnde budget, de sfeer die jij voor ogen hebt en de operationele haalbaarheid. Let’s get this party started.

Met ons aan je zijde sta je er niet alleen voor. Je kan steeds terecht bij je vaste contactpersoon die je evenement door en door begrijpt. Jouw contactpersoon denkt met je mee, zoekt naar opportuniteiten en gaat een stap verder om jouw creatieve ideeën te realiseren zoals de eindklant het voor ogen heeft. Intern volgt hij het team dat jouw evenement mee op poten zet nauwkeurig op. Challenge accepted.

We’re flexible

Flexible is our middle name. Of je nu enkel materialen wilt huren of je totaalproject aan ons toevertrouwt: het kan. We kneden elk project naar operationele en financiële haalbaarheid.

We’re creative

Creativiteit zit in ons DNA. We blijven ons gamma vernieuwen en maken eigen ontwerpen volledig op maat. Verwacht bij ons altijd net dat tikkeltje meer.

We’re you

Wij zijn je verlengstuk. We respecteren de relatie tussen jou en de eindklant voor de volle 100%. Met onze unieke combinatie van materialen en diensten, schakel je ons in waar nodig.

Inspiration

Large stock

Met ons enorme aanbod kunnen we elk evenement aan. Van intiem huwelijksfeest tot festival en personeelsfeesten voor multinationals.

Fast delivery

Met een pijlsnelle service en levering helpen wij je uit de nood. Ons team staat klaar om in te springen waar nodig.

We take care

Van verhuur tot totale ontzorging. Wij gaan zo ver als jij van ons verwacht. Met 1 doel: van jouw event een groot succes maken. 

How
Q?

Burning Questions?

Wedden dat wij je kunnen verder helpen?