We realize

De ondersteuning voor je evenement We realize

Onze creatieve input heb je niet meer nodig, je weet duidelijk wat je wil want de klant is al overtuigd van het concept. Dan zetten wij intern alles in werking om jouw evenement te realiseren binnen het afgelijnde budget, de sfeer die jij voor ogen hebt en de operationele haalbaarheid. Let’s get this party started.

Met ons aan je zijde sta je er niet alleen voor. Je kan altijd bij ons terecht, hebt een vast contactpersoon die je event door en door begrijpt. Die het team dat je event mee op poten zet, nauwkeurig opvolgt. Wij denken met je mee, zoeken opportuniteiten en gaan the extra mile om jouw creatieve ideeën te realiseren zoals je klant het wil. Challenge accepted.

We’re flexible

Flexible is our middle name. Of je nu enkel materialen wilt huren of je totaalproject aan ons toevertrouwt: het kan. We kneden elk project naar operationele en financiële haalbaarheid.

We’re creative

Creativiteit zit in ons DNA. We blijven ons gamma vernieuwen en maken eigen ontwerpen volledig op maat. Verwacht bij ons altijd net dat tikkeltje meer.

We’re you

Wij zijn je verlengstuk. We respecteren de relatie tussen jou en de eindklant voor de volle 100%. Met onze unieke combinatie van materialen en diensten, schakel je ons in waar nodig.

Inspiration

Large stock

Met ons enorme aanbod kunnen we elk event aan. Van intiem huwelijksfeest tot festival en personeelsfeesten voor multinationals.

Fast delivery

Met een pijlsnelle service en levering helpen wij je uit de nood. Ons team staat klaar om in te springen waar nodig.

We take care

Van verhuur tot totale ontzorging. Wij gaan zo ver als jij van ons verwacht. Met 1 doel: van jouw event een groot succes maken. 

How
Q?

Burning Questions?

Wedden dat wij je kunnen verder helpen?