We rent

De webshop voor verhuur van feestmateriaal We rent

Op zoek naar de juiste verhuurder van feestmaterialen voor je volgende evenement? Een selectie van onze materialen is geschikt voor losse verhuur. Van kleine geluidsinstallaties tot brandblussers, borden en ovens. De overige materialen zijn hiervoor niet geschikt, maar komen we graag ter plaatse installeren.

In onze webshop vraag je met slechts enkele een offerte aan voor al je benodigdheden. Heb je de materialen nodig voor een langere periode? Dat kan perfect. Wij leveren alle materialen op locatie, of je kan ze komen afhalen in Paal, Hasselt of Leuven.

We’re flexible

Flexible is our middle name. Of je nu enkel materialen wilt huren of je totaalproject aan ons toevertrouwt: het kan. We kneden elke project naar operationele en financiële haalbaarheid.

We’re creative

Creativiteit zit in ons DNA. We blijven ons gamma vernieuwen en maken eigen ontwerpen volledig op maat. Verwacht bij ons altijd net dat tikkeltje meer.

We’re you

Wij zijn je verlengstuk. We respecteren de relatie tussen jou en de eindklant voor de volle 100%. Met onze unieke combinatie van materialen en diensten, schakel je ons in waar nodig.

Inspiration

Large stock

Met ons enorme aanbod kunnen we elk evenement aan. Van intiem huwelijksfeest tot festival en personeelsfeesten voor multinationals.

Fast delivery

Met een pijlsnelle service en levering helpen wij je uit de nood. Ons team staat klaar om in te springen waar nodig.

We take care

Van verhuur tot totale ontzorging. Wij gaan zo ver als jij van ons verwacht. Met 1 doel: van jouw evenement een groot succes maken. 

How
Q?

Burning Questions?

Wedden dat wij je kunnen verder helpen?