We shape

We turn your ideas into reality… We shape

Je organiseert een evenement, hebt een idee, maar nog geen uitgewerkt plan? Ons creatief team helpt jouw evenement mee vormgeven. Wij denken met je mee en stemmen elk onderdeel perfect op elkaar af zonder creatieve limieten en met het oog op technische haalbaarheid. Want naast onze standaard materialen, onderscheiden we ons met unieke, zelf ontworpen en op maat gemaakte materialen en decoratie. Bij ons klopt het plaatje tot in het kleinste detail.

Met 1 aanspreekpunt weet jij perfect bij wie je terecht kan met al je vragen. We zijn 24/7 beschikbaar, helpen je tijdens elke fase van het evenement. Want een evenement organiseren is meer dan het evenement zelf. Wij bezorgen je de 3D plannen en foto’s, zodat jij alle tools in handen hebt om je klant te overtuigen. Met onze renders en tekeningen proberen we de realiteit voor 99% te evenaren. Total-e ondersteunt jouw verkoopstraject. Met onze expertise maken we jouw evenement from scratch een groot succes.

We’re flexible

Flexible is our middle name. Of je nu enkel materialen wilt huren of je totaalproject aan ons toevertrouwt: het kan. We kneden elk project naar operationele en financiële haalbaarheid.

We’re creative

Creativiteit zit in ons DNA. We blijven ons gamma vernieuwen en maken eigen ontwerpen volledig op maat. Verwacht bij ons altijd net dat tikkeltje meer.

We’re you

Wij zijn je verlengstuk. We respecteren de relatie tussen jou en de eindklant voor de volle 100%. Met onze unieke combinatie van materialen en diensten, schakel je ons in waar nodig.

Inspiration

Large stock

Met ons enorme aanbod kunnen we elk evenement aan. Van intiem huwelijksfeest tot festival en personeelsfeesten voor multinationals.

Fast delivery

Met een pijlsnelle service en levering helpen wij je uit de nood. Ons team staat klaar om in te springen waar nodig.

We take care

Van verhuur tot totale ontzorging. Wij gaan zo ver als jij van ons verwacht. Met 1 doel: van jouw evenement een groot succes maken.

How
Q?

Burning Questions?

Wedden dat wij je kunnen verder helpen?